Entre tothom Mallorca

Tornar

Laborals-Interins

interins interins  •  27-02-2019  •    3 Comentaris  • 

Sabiendo que hay un alto porcentaje de laborales, interinos, contrataciones concatenadas de programas y el gasto multimillonario para la población, que supondrá indemnizar a este personal en fraude de ley en caso de cese por la convocatorias de oposiciones próximas, porqué no se consolidan hasta extinción de plaza ( jubilación ) . Todo ese importe económico se podría destinar a otros ámbitos de la sociedad que están en precario( Tercera edad , menores, discapacitados...)

Comentaris (3)


Necessites iniciar sessió o Registrar-te per fer comentaris.
 • #17
  #17  • 04/10/2019 16:09:04

  És de justícia aplicar una solució com aquesta per a la gent que du treballant en precari dècades i que si s'ha de presentar a oposicions amb 45 anys concursarà en desigualtat amb els joves (responsabilitats, feina, càrregues familiars....) Hi ha places de reposició d'efectius que sí haurien de sortir a oposicions, però les que estan ocupades fraudulentament durant dècades realitzant tasques estructurals, s'harien de quedar la gent fixe com a l'empresa privada.

   • Montse
    Montse  • 07/10/2019 23:43:38

    Estic d’acord amb tu, però jo afegiria com a condició que en qualque moment hagin superat una oposició encara que no hagin obtingut plaça. No pot ser que això es converteixi en un coladero d’enxufats dels polítics,

     • #17
      #17  • 14/10/2019 14:23:35

      Tothom que fa feina a l'administració pública ha d'haver superat un procés selectiu sí o sí. I segons l'EBEP els processos selectius són 3: oposició, concurs-oposició o concurs. Per tant, estic d'acord amb tu si et referies a un d'aquests tres i no tan sols al procés d'oposició.
      Un altre problema i que és de l'administració i no del treballador (i per tant no se li ha de fer pagar a ell), és que el procés selectiu hagi estat molt poc seriós, però per això estan els sindicats, funcionaris, polítics, intervenció, etc etc que han fet la seva feina i ho han autoritzat. Per tant el treballador ha superat la prova que li han posat al davant i no és culpable de res, tan sols és una víctima de dècades de precarietat laboral, i per tant se l'ha d'indemnitzar com marqui la llei, i aquesta a dia d'avui diu o bé indemnització econòmica o bé fixesa, ja que el frau el provoca l'empleador i no l'empleat.

      Sense respostes