Entre tothom Mallorca

Entre tothom Mallorca és una plataforma de participació ciutadana

En Entre tothom Mallorca Entre tothom Mallorca és una plataforma de participació ciutadana que permet a la ciutadania de Mallorca participar de diferents processos: poden fer propostes, incidir en la normativa insular i municipal i obrir debats per intercanviar opinions amb altres persones.

Aquesta guia explica per a què serveixen i com funcionen cadascuna de les seccions que trobam a Entre tothom Mallorca.

Debats

A la secció de debats ciutadans pots exposar i compartir la teva opinió amb altres persones sobre temes que et preocupen relacionats amb Mallorca. Les idees exposades als debats serveixen al Consell de Mallorca per poder elaborar les polítiques publiques que implantarà.

Botons per valorar els debats
Botons 'Estic d'acord' i 'No estic d'acord' per valorar els debats.

Propostes

En la secció de propostes ciutadanes pots plantejar propostes perquè el Consell les dugui a terme. Si una proposta aconsegueix 50 suports aquesta serà enviada a l’àrea de gestió del Consell que té competències per desenvolupar-la. En cada cas dependrà de l’equip polític que aquesta proposta es dugui a terme.

  • Per crear una proposta cal registrar-se a Entre tothom Mallorca.
Botó per recolzar una proposta
Botó per "Recolzar" una proposta.

Processos normatius

En la secció de processos normatius la ciutadania participa en l'elaboració i modificació de la normativa que afecta a Mallorca o al seu municipi.


Altra informació d'interès