Entre tothom Mallorca

Solucions a problemes tècnics (FAQ)

Et presentem una llista de les solucions als problemes i dubtes tècnics més freqüents del Portal de Govern Obert. Si això no resol el teu problema, pots enviar-nos un email a participacio@conselldemallorca.net.

Com creo i confirmo el meu compte?

  • Per a això podem fer clic a l'enllaç Registrar-se i emplenar les dades que ens demanen. És un requisit marcar la casella d'acceptació de les condicions d'ús. Al crear compte ens arribarà un correu electrònic a l'adreça que hàgim especificat, i haurem de fer clic a l'enllaç que conté (l'enllaç que posa "Confirmar el meu compte") per acabar de crear el compte.

M'he oblidat de la meva contrasenya o no em funciona què puc fer?

  • Pots sol·licitar un nova contrasenya perquè se t'enviï al teu correu electrònic. Et recomanem intentar recuperar contrasenya amb totes les adreces d'email que tinguis. Pot ocórrer que et donessis d'alta fa temps amb un altra adreça diferent a la qual sols usar en l'actualitat.
  • Si l'anterior solució no funciona, pots comunicar la teva incidència via email a participacio@conselldemallorca.net.

No aconsegueixo crear el meu compte correctament.

  • Revisa la secció "Com creo i verifico el meu compte?", per assegurar-te que estàs seguint els passos adequadament.
  • Si t'has registrat però no t'arriba el correu de confirmació del compte, revisa la teva carpeta de spam.
  • Si tens problemes per crear el teu compte o no t'arriba el correu de verificació, ens pots comunicar la teva incidència via email a participacio@conselldemallorca.net.

Com puc canviar el meu correu electrònic, el meu nom d'usuari, la meva contrasenya, donar-me de baixa o activar/desactivar les notificacions que m'arriben al correu electrònic?

Fes clic a l'enllaç Entrar, introdueix el teu correu electrònic i la teva contrasenya, i prem el botó "Entrar". Una vegada fet això, fes clic a l'enllaç El meu compte on trobaràs totes les opcions que et permetran canviar el teu correu electrònic, nom d'usuari, contrasenya, donar-te de baixa o activar/desactivar les notificacions. Una vegada realitzat el canvi adequat assegura't de fer clic en el botó "Guardar canvis".

Com puc enviar una proposta al Consell de Mallorca?

El camí correcte per fer una proposta és afegir-la un mateix directament a la web de participació dins de la secció Proposades (per a això és necessari primer crear un compte fent clic a l'enllaç Registrar-se, i una vegada creada, fer clic en el botó "Crear proposta" de la secció "Proposades"). També si ho desitges pots enviar un email a participacio@conselldemallorca.net amb els teus dubtes perquè t'assessorem.